Told you this is my fault..

2010-11-30 @ 23:56:18
Permalink
Tankar
Kommentarer (1)
Nu är det snart natt även i denna lägenhet.
Mina förhoppningar för morgondagen är att den förhoppnings blir toppen, det hoppas jag alltid. 
Jag hoppas även att jag kommer ihåg allt som borde göras, typ träna diska bort lite smutsdisk osv..
Men innan jag ska segla bort i mina drömmar så ska jag berätta en grej som är både positiv och negativ på samma gång. Fast det är kanske bara jag som tycker det.
Jag har aldrig varit riktigt känslosam, alltså inte börjat gråta till filmer och så.
Men för något år sedan började det, jag blev mer och mer känslosam och började blanda in känslor där jag egentligen bara borde göra så som jag gjort förut, alltså vända saken/saker ryggen och typ bara glömma det eller lägga det bakom mig. Jag har alltid levt efter mottot att det som tar min energi istället för att ge mig energi är ingenting som jag behöver. Men nu blir det nästan så att jag blandar in påtok för mycket känslor och istället för att få energi så mår jag nästan dåligt över att jag blir så känslosam.
Desto fler dagar som går så blir det mer och mer känslor inblandat och ibland är det faktiskt jobbigt.
Ibland när jag läser bloggar så lever jag mig verkligen in i den, alltså börjar fundera hur jag hade gjort i den situationen och så vidare.
Förut då folk sa kritik till mig, då menar jag såklart negativ kritik, så tog jag inte åt mig eller ja, alltså jag lyssnade och tog emot det sen omvandlade jag det till positiv kritik, men nu kan jag ta emot negativ kritik och hålla kvar det tills jag blir så arg att jag "gräver ner" mig själv i det. Förut hade jag nog bara kastat det över axeln, alltså inte tryckt ner mig själv så mycket.
Förut så mådde jag också väldigt dåligt över min kropp, alltså hela min kropp, och då tänker säkert du som läser detta, det gör väl alla i din ålder. Ja, det är mycket möjligt men jag kunde inte titta mig i spegeln utan att må dåligt nästan. Sen jag flyttade hit så har mycket förändrats med min kropp, det bubblar fram muskler som jag inte trodde existerade och jag känner mig starkare fysiskt, ja då behöver vi inte prata om konditionen, fast den har faktiskt blivit bättre den också. Det har hänt att jag legat sömnlös på nätterna för att jag bara vill träna, bränna fett, bygga muskler och få känna den känslan att man har bränt fett och inte bara intagit fett.
Det är säkert många som känner så, fast jag blir liksom tokig nästan, alltså då jag dels inte kan sova för att jag inte har tränat och sen att jag inte orkar träna ibland för att jag känner mig så "nere", det gör inte saken bättre. Fast samtidigt vet jag att det gör ingenting om jag vilar 3 dagar i veckan eller så, fast det har faktiskt inte hänt på väldigt länge, en dag i veckan räcker gott och väl, annars kan jag inte sova.
Fast det jobbiga i det hela är nog att jag vet att jag äter för dålig mat och för sällan dessutom och att jag bara av känslan alltså känslan då jag känner mig tjock får mig att må skit dåligt och då blandar jag in alla dessa jävla känslor och då blir det kaos i min skalle.
Vet inte riktigt varför jag skriver det här, men jag antar att det kanske bara är bra, någon kanske har ett tips som kan få mig att sluta blanda in känslor i allt och få mig att sluta känna mig fet, otränad och icke omtyckt..
Imorgon är det 4 månader sen jag tog bort en del av mitt hjärta, alltså min häst. Detta har också förföljt mig, vart jag än är så är det alltid någon som frågar mig:
Har du tagit bort hästen?
Har du slaktat hästen?
Hur gjorde ni?
Sprutade det blod eller?
Vadå, så jobbigt kan det inte ha varit det var ju "bara" en häst?
Vart ligger hon?
Blev hon mat eller?
och så vidare.
För det första så är det ingen som har med saken att göra, jag berättar om jag vill och jag vet att jag kanske gräver ner mig för mycket när det gäller hästen, men det var min bästa vän som aldrig kunde svika mig och istället var det jag som svek henne. Den 1a varje månad är ett helvette för mig, en dag då jag bara vill ligga hemma och gråta, Låt mig må dåligt en dag, låt mig vara ifred om jag vill det. Trots allt så är det bara en dag i månaden. Leave it there.
Nu orkar varken min hjärna eller min kropp med att skriva mer, så ni får nöja er med detta.
Peace

GIVE ME GIVE ME GIVE ME...

2010-11-30 @ 19:22:35
Permalink
Allmänt
Kommentarer (1)
Har just kommit ut ur duschen efter att ha tränat mage rygg och baksida lår i en timme och en kvart. Känns så bra när man kommer hem och vet att man har gjort något vettigt :)
jag skulle hemskt gärna vilja ha... en fin sak.. eller en rolig sak eller kanske bara för att ha..
Typ kanske.. En hel hög med Kommentarer :)
Jag vet hur många som läser så jag tycker ju att någon borde kunna klämma ur sig någonting :)

dag 7. Min bästa vän.

2010-11-30 @ 14:32:39
Permalink
30dagars inlägg om mig
Kommentarer (1)
Ja då ska jag alltså berätta om min bästa vän.

Allting handlar ju om att en bästa vän ska ha det.. och hon har verkligen DET!
Då jag är arg gör hon mig glad och kan jag inte sova så kan inte hon heller sova.
Hon var nyss här hos mig och festade en hel helg och snart är det jag som sitter i flyget påväg mot henne påväg mot min familj osv.
Hon är snäll, rolig, trög, töntig(ibland), positiv och lite som jag.
Den person jag pratar om är såklart Ewe. Hon är helt enkelt Evert, precis som Evertar ska vara.
vet inte riktigt vad jag ska skriva.. men här är vi iallafall.. Jag och min bästa vän.
Och sen har vi ju faktiskt!
http://sbacklundviklund.blogg.se/2010/december/snalla-tomten-eller-tom-ten.html

i wanna make this world spin right round..

2010-11-29 @ 21:14:43
Permalink
Allmänt
Kommentarer (0)
Har just kommit hem från Lisa. Vi har bakat chokladbollar med rågkorn på eftersom att ingen av oss hade varken pärlsocker eller cocos.. Men det gick bra ändå.. goda blev dom också :)
Vi åt upp alla samtidigt som vi såg på paradise hotel som spårade och sen såg vi ung och bortskämd och Lorenzo fick lämna det huset.

Jag tror att jag har intagit lite för mycket mjölk idag så jag lär ju krampa inatt.. igen...
fast det var ett tag sedan sist men ändå.. Hatar detta..
Har sinnes ont i magen nu, tror att jag har medicin hemma som jag borde ta dirrrrrrrrrrrrr innan helvettet börjar för kul är det ju inte.. :S
aja måste springa och ta medicin nu pzzzzzzz

Dag 6 – Min dag.

2010-11-29 @ 15:27:15
Permalink
30dagars inlägg om mig
Kommentarer (1)
Idag har jag vaknat på helt fel sida.
Är på så sinnes dåligt humör så att jag helst skulle lägga mig och sova i några timmar eller typ 20 och vakna upp och hoppas att det är bättre.
Fattar inte varför jag är på dåligt humör heller, kan det vara för att jag är skadad och inte får träna ?
Vaknade iallafall nio imorse och plattade håret sen gick jag till skolan för att ha ILS där vi utförde olika prestationer.. eller typ hur man håller en lektion.. alltså beteende utstrålning osv osv. 
Sen gick jag hem vid 11 och somnade kvart över 11 vaknade tio i tolv av väckaren och gick direkt till Sture sen gick vi till skolan och jag kom en minut försent.
Har nu kommit hem efter att ha haft både Prestations psykologi och religion.
Ikväll ska jag inte göra någonting eftersom att jag är på så dåligt humör.
det var min dag det.
PZ out.
Jag vill ha mera kommentarer tack :)

and I dont know how i will do without..

2010-11-28 @ 22:56:46
Permalink
träning
Kommentarer (0)
Nu har jag iallafall duschat och kommit hem efter träningen.
Det gick väl sådär förutom att då jag nästan var klar så skadade jag mig igen.. så nu har jag smörjt in benet med liniment och jag hoppas att det fungerar.. annars vette gudarna.. jag ska ju träna kondition imorgon.. vafan..
Aja tränade ju iallafall 1 och en halv timme :) vilket bara var bra. .
synd bara att jag egentligen inte ska träna nu på tre till fyra veckor eftersom att då det blir så i benet alltså då det snärtar till så får jag en bristning i en sena som gör att jag måste vila.. Men nu är jag påväg in i mitt esse.. så inge vila här inte..
Nu ska jag nog ta och se en film osv innan jag ska sova.. :)
Pusshej

Nu är det första advent och första ljuset är tänt. inte hos mig iallafall

2010-11-28 @ 16:02:44
Permalink
Skellefteå
Kommentarer (0)
Nu är det första advent och denna dag hade jag helst spenderat med min familj, men icket.. Jag är ju fast i HELVETTET i 19 dagar till.. så det hinner bli den första andra och nästan tredje advent innan jag är home..
Till helgen fyller Olivia år så då ska jag spendera hela helgen där eller hon fyller måndagen den 6 tror jag men vi ska fira henne den 4de. Sen går den veckan jättefort förhoppningsvis och sen är det lucia på olivias dagis sen ska jag tvätta och diska och städa och packa sen mina vänner då ÅKER JAG HEM :D ♥ till min älskade familj och släkt och vänner och **
aja nu ska jag sova vidare tror jag purre♥

Dag 5. Vad är kärlek?

2010-11-28 @ 10:29:48
Permalink
30dagars inlägg om mig
Kommentarer (0)
Ja, det var en bra fråga och jag ska alldeles strax ge ett jävligt bra svar.
Kärlek är svårt att beskriva, nästan omöjligt.
Kärlek behöver inte vara att man är kär i en person utan det kan vara ens familj ens släkt eller kanske tillochmed familjens hund.
För mig betyder ordet kärlek.
Värme, närhet, lycka, pålitlighet.
aa ungefär så.
Min famlij är kärlek för mig, min katt är kärlek för mig ( trots min allergi ), våra hundar är kärlek för mig.
Och dessutom är såklart mina tatueringar osv osv osv.. det är svårt att skriva allt. Men mina kompisar betyder också kärlek.

Dag 4. Det här åt jag idag.

2010-11-27 @ 20:46:43
Permalink
30dagars inlägg om mig
Kommentarer (0)
Ja, vad har jag ätit idag.. jo föresten..
Lunch: Köttsoppa och en macka
Pepparkaksdeg
Middag: goooood mat på ugglan. kunde inte blivit bättre
efterätt: Minns inte vad det egentligen hette men det var som pannacotta typ.
aa.. blev ett kort inlägg iallafall :)

Börjar iallafall dagen med en timme en och...

2010-11-27 @ 10:36:46
Permalink
Allmänt
Kommentarer (0)

img_3287 (MMS)

Börjar iallafall dagen med en timme en och en halv på gymmet:) Näe nu ska jag fortsätta slita!! Pusshej


goodnight sweetheart.

2010-11-27 @ 09:37:31
Permalink
Allmänt
Kommentarer (0)
Jasi, godmorgon.
Frågan är ju vad jag gör uppe nu, men det är såhär att jag ska gå ner och träna i en timme eller två, får se hur länge jag orkar och har lust att träna..
Natten har bestått av sömnlöshet, mardrömmar och massa oljud från grannarna.. men aja whatever snart åker jag och då slipper jag detta i en HEL månad :D
som jag sa, dagen består av träning, kanske orkar städa sen tror jag att jag åker till AB, men jag har inte bestämt mig ännu :P
Får helt enkelt se vad dagen erbjuder.
Pusshej

Friday, I'm in love.

2010-11-26 @ 21:55:35
Permalink
Skellefteå
Kommentarer (0)
Ja, då var det fredagskväll och vad gör man.. Jo jag kom just hem från Sture där han, Arun och Mk var.
Fulla som stryk var dom och dansade överallt.. då menar jag överallt också, bord, stolar sängen osv osv..
Men dom skulle dra ut och jag orkar inte gå ut så jag gick hem och nu sitter jag här och ska alldeles strax rå om mig själv lite, med ansiktsmask osv osv.. kommer nog bli bra ändå tror jag.
Imorgon ska jag träna på morgonen sen ska jag nog städa hemma och torka golven osv eftersom att förra helgen blev det en hel del stök och bök i min lägenhet.. Den har nog aldrig varit såhär stökig alltså, självklart så har jag plockat lite då och då och diskat osv men jag måste verkligen torka golven.. 
Får se om jag åker till AB imorgon eller om det blir på söndag. Det är ju trots allt första advent och då vill jag vara med Olivia och Simon.
På måndag är det bara 18 dagar kvar och på fredag är det 14 dagar det känns UNDERBART.
Men det är ju en hel del som ska hinnas med..
Jag ska hinna med att: 
Fira Olivia som fyller fem år.
Vara och kolla på Olivias Luciatåg på dagis.
Ha religionsprov på Judendomen
Göra en packlista och packa allt.
Längta hem ännu mer än vad jag redan gör.
Bestämma mig om jag ska sova på mälarhöjden natten innan jag åker eller om jag ska be någon vänlig själ skjutsa mig till Ropsten på morgonen.
Ha skola i 15 skoldagar.
Försöka hitta en klänning som jag kan ha på julafton och nyårsafton.
Prata med mamma i telefonen hur mycket som helst.
Sakna **
Såklart hinna säga hejdå till alla här innan jag beger mig till mitt Skellefteå.
Aja nu måste jag nog ta och göra något vettigt innan min kropp vill sova.

Dag 3. Mina föräldrar♥

2010-11-26 @ 18:34:51
Permalink
30dagars inlägg om mig
Kommentarer (0)
Mina föräldrar, jaa vart ska jag börja.. 
Jag har alltid sagt att jag hatar dom, fastän jag inte gör det.
Jag har alltid utnyttjat dom, såsom att mamma ALLTID har följt mig på träningar och suttit och tittat på.
Samma sak med pengar. .I LOVE MONEY♥
Nämen.. okej vi börjar med pappa.
Min Pappa heter Mikael, han är 42år och jobbar inom industrin tror jag det heter.
Han har spelat hockey i Skellefteå AIK's a-lag som målvakt och han har också åkt vasaloppet 2 gånger och stafettvasan en gång med sitt jobb.
Han kör en jättestörd bil som jag och han har tillsammans, fast vi ska nog byta ut den nu tror jag.
Min pappa dricker inte alkohol av olika skäl, han skämtar dock om det men ingen tycker att det är roligt.
Min pappa har gett mig min udnerbara Farmor och min underbara Farfar.
Min Mamma då.
Hon heter Marie och är 42 år och hon jobbar som enhetschef på skellefteå kommun.
Mamma har hållit på med hästar heeeela sitt liv, därav mitt intresse.
Mamma är lite ungdomlig av sig hon använder sig av ord typ: ofta, chilla, softa, lol, tönt, brat.. aa osv osv..
Mamma kör volvo för tillfället men alla vill byta bort den, så det kommer nog att bli så också.
Jag och min bror hade en vision att vi skulle köpa kjolpaket till mammas bil och en baslåda, hade varit lite kul faktiskt för mamma hade bara tyckt att hon var coolare då.. haha
Jag har alltid varit mammig av mig, mamma hjälper mig i ALLA lägen..
bjuder på en bild oxå.

It's a real situation

2010-11-25 @ 21:48:42
Permalink
Allmänt
Kommentarer (0)
En riktig vän står där på din sida vad som än händer.
En riktig vän skäller inte på dig när du gör fel.
En riktig vän hjälper dig när du behöver hjälp.
En riktig vän kramar om dig när du mår dåligt och peppar dig när du har det svårt.
En riktig vän blir inte sur om du ringer mitt i natten för att säga att du vill dö.
En riktig vän litar på dig även fast det du säger verkar otroligt.
En riktig vän vet hur du känner, utan att du behöver säga något.
Men det finns en sak som är mycket viktigare än alla de andra, en riktig vän sviker inte.

Träning..

2010-11-25 @ 20:29:19
Permalink
träning
Kommentarer (0)
Japp då plussar  vi på en halvtimme till då.
Ryggen känns betydligt bättre och jag mår bättre av att den är på bättringsvägen så nu är det bara köra fullt ut igen.
Svett är min bästa vän för tillfället. Okej, det där lät fel.. men det är så skönt när man kommer hem efter att ha slitit som ett djur och få ställa sig i duschen och känna sig fräsch !
pusshej leverpastej

Religion är inte min grej,

2010-11-25 @ 17:01:07
Permalink
Allmänt
Kommentarer (0)
Religion är inte min grej, men kladd pepparkaka med Hannisen är däremot min grej.
BV borde laga mat, BV borde städa, BV borde plugga och BV MÅSTE träna..
haha aja får börja med att städa sen får vi se vad mer som blir av.. bode göra en ny header oxå..

Dag 2. Min första kärlek.

2010-11-25 @ 11:28:41
Permalink
30dagars inlägg om mig
Kommentarer (0)
Oj ärligt talat.. min första riktiga kärlek var nog då jag var 17 och skulle fylla 18.
Vi var tillsammans i typ 3 månader sen tog det slut av olika skäl.
Finns dock inte så mycket att säga om det. Men jag antar att det var ett misstag.
Men vi hade kul under våran tid och tyvärr så ska ju den ta slut också.
I dagsläget är vi jätte bra kompisar och pratar lite då och då och så tycker jag att det ska förbli.
Jag väljer att inte nämna hans namn eftersom att dom som inte vet om det behöver inte veta det heller :)
aa finns ingenting mer att säga tyvärr.
över och ut

Presenterar mig själv!

2010-11-24 @ 23:17:10
Permalink
30dagars inlägg om mig
Kommentarer (0)
Den 30 oktober för 19 år sedan födde min mamma mig på BB i Skellefteå.
Men vad mamma inte visste var att jag var djävulens barn..mohaha..nae okej inte riktigt.
Jag bodde tillsammans med min mamma, min pappa och min halvbror(som sedan blev min helbror!) Pär i en liten by som heter Drängsmark.
Då jag var 2 år lärde jag mig åka skridskor, vilket ingen i min ålder kunde, under detta år satt jag på en häst också och fick styra själv.
Då jag fyllde tre år kunde jag faktiskt inte åka skridskor, men i denna ålder hann jag lära mig cykla och byta bakdäck på min cykel och bromsa ordentligt. Jag lärde mig också hur man gjorde svarta streck efter vägen med cykeldäcken.
Jag och min familj bodde nära en gata som heter Passgatan och där hade jag världens bästa kompis som heter Klas.
Jag och Klas var med varandra varje dag, dag ut och dag in.
Från och med då jag var ett år så gick jag hos dagmamma och min dagmamma hette Märta och hon var bäst enligt mig och dom andra som gick där.
Min mamma hade flera hästar under min uppväxt och då jag var tre så kunde jag faktiskt ha dött. Jag och mamma var i stallet och mamma skulle ta in hästarna och jag ställde mig snällt i ett hörn för att inte vara ivägen men efter ett tag så gick jag ifrån hörnet och då kom en av mammas hästar gåendes och puttar omkull mig med bogen och jag ramlar baklänges, sen ställer hästen sin framhov på min bröstkorg men inser att någonting är fel, så hon tar sats och hoppar över mig.
En kväll så kunde jag och Pär inte sova så vi bestämde oss för att leka hela havet stormar, sagt och gjort, vi sprang mellan vårat rum och badrummet med hinkar med vatten. tillslut var det tillräckligt med vatten för att kunna plaska. Dagen efter då pappa kom ner i vardagsrummet för att kolla till sitt nymålade tak så såg han att det droppade från taket så han sprang upp på övervåningen till mitt och pärs rum och var inte happy, fast jag tror att han skrattade lite eftersom att vi var nog ganska söta där vi satt i våra sängar som frågetecken.
Då jag var 5 år började jag på 5års på Drängsmarksskolan och då hade jag redan tagit hål i öronen och lärt mig läsa upp och ned och gjort en massa andra sattyg.
Då jag gick 6års så träffade jag den person som skulle ha stor betydelse i mitt liv och det var Lovisa. lovisa var en tjej som alltid var klädd som en cowgirl, jag tror att jag tyckte att hon var lite cool.. för ärligt talat.. jag var en smart tönt.
De kommande åren är inte så intressanta heller.
Men i årskurs 5 så träffade jag en person till som skulle förändra mitt liv och det var Jennifer även kallad Jenna.
Hon var lite töntig, som jag ungefär sen hade jag och hon samma intresse, Hästarna.
Detta år började jag rida på ridskola och tyckte att livet var helt enkelt underbart.
Jag och Jennifer bodde istortsett hos varandra och hade alltid något bus pågång.
2004 började jag sjuan på byskeskolan och mitt enda intresse var hästarna. Under detta år började jag rida världens underbaraste ponny
Moor hill.
Det jag inte visste var att jag och Morre som han kallades inte skulle dela så lång tid tillsammans som jag hade önskat. Den 6 juni 2006 flyttade Morre söder ut och jag skulle aldrig mer se honom.
Efter att Morre flyttat så köpte Emelie en ny häst som hette Electra, hon var fin och jag och hon tävlade i hoppning en gång och det gick jätte bra!
Hon var också lika underbar som Morre.
Efter en tid så flyttade hon till södra sverige hon också. Så då köpte jag mig en egen häst.
Ett varmblod som jag bara hade tänkt ha som skogshäst och jag skulle fortsätta att tävla ridskolehäst.
Men så blev det inte, Konvaljen visade framfötterna och vi startade 3 eller 4 hopptävlingar under den tiden jag hade henne, tyvärr så var jag tvungen att avliva henne den 1 augusti 2010 och det går inte en dag utan att jag tänker på henne. Saknar henne så att det gör ont i hjärtat då folk nämner henne.
År 2007 började jag en linje som heter SPID- Sp/nv idrottsprogrammet som var för elever som hade en länselit nivå inom sin idrott. Dom tre åren efter det dom spenderade jag dag ut och dag in med Mia, Fanny, Josse, Emma och Linnea . + tio killar också.
I juni 2010 tog jag studenten med denna underbara tjejskara/klass.
Studenten var nog det roligaste någonsin.
1 maj 2009 var jag med om en olycka och skadade mitt knä och ett år senare opererade jag korsbandet i vänster knä, därför har jag varit borta från hästarna en hel del.
den 18 augusti flyttade jag ifrån mitt Skellefteå till huvudstaden för att gå skola. Men i Juni flyttar jag tillbaks till Skellefteå för att spendera några år där igen!
hmm.. vad ska jag mer berätta.. Jo, jag är nästan alltid glad, jag är en hästtjej, jag brinner för hästarna i alla lägen, jag gillar att festa, jag har ibland ganska hett temperament.
aa det var allt för denna gång.. vet inte hur mycket jag har glömt men aja.. puss

Och jag kör också på detta

2010-11-24 @ 22:47:09
Permalink
Allmänt
Kommentarer (0)
♥ Dag 1 – Presentera mig själv. 
♥ Dag 2 – Min första kärlek.
♥ Dag 3 – Mina föräldrar.
♥ Dag 4 – Det här åt jag idag.
♥ Dag 5 – Vad är kärlek.
♥ Dag 6 – Min dag.
♥ Dag 7 – Min bästa vän.
♥ Dag 8 – Ett ögonblick.
♥ Dag 9 – Min tro.
♥ Dag 10 – Det här hade jag på mig idag.
♥ Dag 11 – Mina syskon.
♥ Dag 12 – I min handväska.
♥ Dag 13 – Den här veckan.
♥ Dag 14 – Vad hade jag på mig idag.
♥ Dag 15 – Mina drömmar.
♥ Dag 16 – Min första kyss.
♥ Dag 17 – Mitt favoritminne.
♥ Dag 18 – Min favoritfödelsedag.
♥ Dag 19 – Detta ångrar jag.
♥ Dag 20 – Den här månaden.
♥ Dag 21 – Ett annat ögonblick.
♥ Dag 22 – Det här upprör mig.
♥ Dag 23 – Det här får mig att må bättre.
♥ Dag 24 – Det här får mig att gråta.
♥ Dag 25 – En första. 
♥ Dag 26 – Mina rädslor.
♥ Dag 27 – Min favoritplats. 
♥ Dag 28 – Det här saknar jag.
♥ Dag 29 – Mina ambitioner.
♥ Dag 30 – Ett sista ögonblick
Förhoppningsvis blir det 30 dagar i streck.. annars vet jag inte :P

whats my name?

2010-11-24 @ 21:42:15
Permalink
Allmänt
Kommentarer (1)
Har just sett kvällens avsnitt av Paradise hotel och jag måste säga att jag blev glad för att Melissa och Emanuel kom tillbaka :)
Men ärligt talat.. Vad är det för fel på Rimon och Damir? seriöst.. måste dom kaxxa hela tiden.
Jag tycker iallafall att Erik och Lin ska vinna hela skiten !'

Guud vad jag saknar denna pojke alltså
Detta kort är taget då vi körde lekrundan.. alltså sista rundan :)

rom pom pom pom..

2010-11-24 @ 09:46:21
Permalink
Allmänt
Kommentarer (0)
Godmorgon!
Har inte tagit mig upp ur sängen än, det betyder alltså att ryggen är ondare idag än igår..
Kanske skulle ha gjort som a sa.. men frågan är bara, Hur ska jag ta mig upp från golvet? och ner till golvet för den delen? :P
Idag får vi jobba hemma på PP:n och jag måste verkligen jobba också, första gången jag känner mig tvingad haha
Nu ska jag försöka ta mig ur sängen puss :)


want you to feel it now..

2010-11-24 @ 00:27:24
Permalink
Allmänt
Kommentarer (0)
Höger- eller vänsterhänt: höger

Humör just nu: borde sova men är inte trött..  

Favoritgodis: dubbelnougat

Är det nåt du absolut inte äter: skaldjur+allt jag är allergisk mot. Blir en lång lista om jag ska räkna upp allt

Kläder just nu: bosönbyxor och ett militärgrönt linne

Musik just nu: rihanna

Vad sa du senast: hej då och puss till mamsen♥

Om du var tvungen att leva i en annan tidsepok, vilken skulle du välja då: fattar inte ?

Sommarplaner: sola, köpa lägenhet och jobba

Fisk eller badkruka: mitt emellan typ.. man blir brunare i vattnet.

Saft eller alkohol: alkohol

Hur många kuddar sover du med: helst 5 kanske.. :P 

Favoritväder: Sunshine

Om du var fast på en öde ö, 3 saker att ta med: en helikopter, en chaufför och en fulltank på helikoptern

Spelar du nåt instrument: nejnej inte nu. 

Morgon- eller nattmänniska: säger som föregående talare.. jag är trött JÄMT.

Sparare eller slösare: Slösare utav dess like

Bästa film: shutter Island och alla disney osv osv osv

Tror på liv på andra planeter: Nej

Kommer du ihåg din första kärlek: japp

Älskar du henne/honom fortfarande: Nej

Har du några homosexuella vänner: jo det har jag, en.

Tror du på mirakel: vet inte

Ser du på kärleken som ett misstag: nej, eller ibland kanske.. men inte för tillfället

Hur många barn vill du ha när du blir stor: två smarta och jävligt bortskämda! 

Bio eller promenad: promenad.. 

Är du kittlig: Mellan tårna, ja !

Snarkar du? måste ringa en vän om denna.. 

Stjärntecken? scorpion

Rädd för insekter? ja jävligt mycket oxå

Äckligaste insekten: sniglarna i stockholm, daggmaskar och grodor.

Största svaghet: Skor och pengar.

Det här är jag bra på: duscha snabbt, träna för lite, äta onyttigt och skriva sms jättefort.

Bästa bok? Twilight utan tvekan.

Om du fick välja en superkraft, vad skulle du välja? flickan med guldbyxorna.

Vad vill du jobba som? vill bli rik.

Chips, morötter eller godis? chips

Pizza eller hamburgare? pizza

Skriver du dagbok? ne en där jag skriver alla tankar.. 

Tänker du någonsin tatuera eller pierca dig? Ja, mera tattueringar åt folket !

Stökigt eller välstädat? (ditt rum, hus, lägenhet m.m.) välstädat.. host.. 

Gungar du på stolen? lite för mycket.

Skulle du någonsin få för dig att hoppa bungy-jump? Nej!

Vilken hand håller du gaffeln i ? olika faktiskt.

Är du rädd för blod? tycker att det är obehagligt ja.

Saltar du på maten? för ofta.

Gillar du att sjunga? njaa sådär

Anser du att du är stark?
Ja för faaan

Brukar du sola?
ja det är mitt liv 

Vad gör du om du får hicka?
hickar vidare.

Röker du? Har just slutat !!

Snusar du? lite smått ibland sådär. 

Använder du knark? neeeej

Kaffe, te eller inget? ICE CAPPUCINO !!!

2010 the year of lies hand falseness.

2010-11-23 @ 22:24:24
Permalink
Skellefteå
Kommentarer (0)
Tänkte att jag skulle berätta lite saker som hänt det senaste året eftersom att det är nyårs snart.. om typ 38 dagar om jag har räknat rätt.
Januari: Började inte så bra. Skola, träningar hit och dit. Jag höll på att krocka med bilen ett x antal gånger också.
Denna månad var även den månad då jag tog tag i problemen med mitt knä och ringde sports medicine i umeå.
Jag fick en tid där då dom skulle kolla hur knäet såg ut och om korsbandet verkligen var av. En av mina kompisar fyllde 18 och vi var ute och firade henne, den kvällen slutade med slagsmål, en arg Sara och en arg Maria. Anna och Sanna hade deras fest på nocks också, den spårade den också.
Februari: Träningar denna månad också med hästarna som vanligt. Denna månad tror jag seriöst att jag festade mer än vad jag någonsin gjort. Tror att jag festade säkert 2 gånger varje helg.
Delade denna månad med världens underbaraste person också. Jag sökte till en skola som jag hoppades att jag skulle komma in på.
Mars: Denna månad blev en skitmånad eftersom att jag och den där underbara personen slutade vara med varandra och jag mådde skit över detta. Denna månad var också första gången jag någonsin har svalt en kula till tungan så jag var tvungen att ha en ring i tungan en hel dag tills jag kom hem till Drängsmark.( ingenting att rekomendera)
Åkte även till Umeå och fick recept och två stödstrumpor som jag skulle ha med mig på operationsdagen, operationstiden blev bokad och jag fick veta att mitt korsband var av och att min menisk mådde dåligt. Hämtade ut alla recept men insåg fort att jag var allergisk mot en medicin så jag fick skita i att ta den.
Fortsatte träna för allt jag var värd och hade verkligen världens finaste hästar tyckte jag.
Satte ut Konvaljen på blocket och hastnet för försäljning.
April: Denna månad var en väldigt orolig månad i mitt liv, då jag stod mitt emellan två helt olika världar.
Titti började rida Konvaljen och mamma fortsatte rida Dagge som vanligt.
2 Veckor innan operationen slutade jag rida helt och var även sluta röka, men det gick inte lika bra som ridningen. Fick veta denna månad att jag skulle åka till Stockholm på intervju på skolan som jag hade sökt.
Den 25 åkte jag och mamma till Umeå på patienthotellet och skulle sova över där dagen innan operation.
Den 26 opererades mitt knä och jag var helt borta i 2 dagar. Fick ta sprutor i magen som sved och medicinen var ett helvette eftersom att kroppen inte ville ta emot dom. Fick åka hem den 27 och fick äntligen ligga i min egna säng och fick sitta och titta på mina hästar igen. Satt i rätten 2 gånger på en månad också denna månad. Ena gången var misshandel och andra gången var langning av alkohol.
Maj: Den första denna månad befann jag, mamma, Titti, Konvaljen och Tittis mamma Monica på skellefteå ridklubb på deras träningstävling.
Det gick rättså bra för Titti och Konvaljen trots att jag inte var så delaktig. Jag vågade inte titta för jag blev så nervös.
den 19 maj åkte jag ner till stockholm för att vara på intervju på skolan och det gick bra. Sen åkte jag ut till Emelie samma dag. Den 20 maj red jag en häst hos Anne-lie och Lina som heter Isa, världens finaste häst och jag blev verkligen kär. Det var nog den roligaste tiden tror jag.
Den 21 maj åkte jag tillbaka till skellefteå och blev upphämtad av mamma på flygplatsen.
Juni: Jag tog studenten med min klass Spid3a och b.
Började jobba direkt efter studenten på Byske camping och tyckte att livet i allmänhet var underbart.
Denna månad gjorde jag min första tattuering och älskade det. Jag blev antagen till skolan också.
Juli: Började inse att jag snart skulle flytta till stockholm. Gjorde en till tattuering och började smått längta till stockholm.
Tror att det var skellefteå festivalen denna månad också och jag var bara där en dag iallafall, men kul var det.
Bestämde mig för det värsta beslutet någonsin.
Augusti: Den första augusti var det värsta datumet någonsin. Jag lämnade Dagge till sin ägare och Konvaljen fick flytta till de evigt gröna ängarna i trapalanda. Jag var "nere" i flera veckor på grund av detta.
Den 18 augusti gick mitt flyttlass till stockholm. De kommande veckorna grät jag dygnet runt. Flyttade även från min lägenhet till Mälarhöjden för ett tag. Kände mig ensam, bortglömd och förvirrad.
September: Den första September låg jag hemma i min säng och grät och grät eftersom att då var det en månad sedan jag hade tagit bort konvaljen.
Var insparken denna månad och jag måste erkänna att jag inte var smart.
Jag trodde att jag hade hamnat på helt fel ställe.
Oktober: Denna månad gick jättefort eftersom att jag hade underbara personer runt om kring mig och jag trivdes verkligen i Stockholm. Åkte hem till Skellefteå den 28 oktober för att hälsa på min familj, mina vänner och släkten. Fyllde år denna månad också. Drack en liter vin på dagen före min födelsedag och var bakis hela min födelsedag.
November: den 6 november kom jag hem till stockholm igen och började direkt längta tillbaks till mamma och alla andra. Hann bara vara hemma i tre dagar sen bokade jag flygbiljetten tillbaka till skellefteå igen.
Tog även upp kontakten med den person som jag fortfarande anser som underbaraste.
Snart åker jag tillbaka till skellefteå och det ska bli UNDERBART att fira julafton med mina närmaste.
Har längtat hem hela denna månad och den har varit hemsk, bortsett från en sak. Mina underbara Josse och Ewe kom hit den 19de och var hör hos mig med mig till den 21:D
December: Denna månad är det bara några dagar skola sen tar jag mitt pick och pack och åker upp till skellefteå igen för att fira jul och nyår med världens underbaraste människor!
Längtar redan. Träffar inte min extra familj på en månad men jag tror att jag ska klara mig. får smsa till dom för dom åker till Thailand. Hoppas denna månad blir underbar!
Pusss :D

bloglovin

2010-11-23 @ 16:54:04
Permalink
Allmänt
Kommentarer (0)
Följ mig med bloglovin.
Klicka bara på länken nedan
Följ min blogg med bloglovin

This aint my hometown.

2010-11-23 @ 16:48:40
Permalink
Allmänt
Kommentarer (0)
Idag när jag kom till skolan kunde jag knappt sitta ner, det gjorde ont att stå också för den delen så jag låg ner på en bänk.
Ryggen värkte som ett as och jag kunde tillslut inse att jag hade ryggskott. Fick iallafall jobba hemma på it:n så då provade jag att sova och se om det skulle försvinna men icket.. det sitter kvar än.. :S
och nu är det värre än någonsin.. :S
får nog ta och gå till ica och köpa alvedon för det jag hade hemma gick åt när jag hade min hemska förkylning..
Nae nu måste jag ta tag i detta..

I try only to be her you always wanted in life..

2010-11-23 @ 09:16:55
Permalink
Allmänt
Kommentarer (0)
Godmorgon världen!
Nu har jag vaknat och duschat och ska alldeles strax gå till skolan för att titta på när de andra spelar fotboll.
Jag tror att det var det vi hade idag på ILS:en..
Har inte sovit speciellt gott inatt, men det kanske beror på att jag sov så mycket igårnatt.
nae nu måste jag borsta tänderna :) pussss

Live your life

2010-11-22 @ 22:32:48
Permalink
Allmänt
Kommentarer (0)
Nu har jag kommit hem från jobbet(äntligen)
Helgen har bestått av 
pusshej

I hate goodbyes..

2010-11-21 @ 20:01:27
Permalink
Skellefteå
Kommentarer (1)
Imorse skulle jag följa brudarna till tågcentralen eftersom att dom skulle åka hem.
Jag har aldrig varit känslosam någonsin i mitt liv tills för ett år sedan.
Vi tog bussen härifrån vid 20 över 9 så dom skulle hinna i tid till deras flyg.
Det började med att jag tyckte att allt var jobbigt. Det var till och med jobbigt att klä på sig kläderna för att gå till bussen, vad jag inte visste var att det skulle bli värre.
Då dom hade köpt sina biljetter till arlanda express och börjat gå mot tåget då brast det.. Jag stod alltså och tokgrät för att jag ville inte att dom skulle åka, jag ville åka med också för den delen.
Så det enda jag kan säga är.
Tack brudar för en underbar helg, snart kommer jag till er och då kör vi igen !
Kommer att sakna er.
I really do hate goodbyes..

The party is not how we wanted it..

2010-11-20 @ 19:57:35
Permalink
Allmänt
Kommentarer (0)
Hejhej.
nu har Ewe och Josse varit här i en dag.. Gårdagen började med att jag hämtade dom på tågcentralen och sen åkte vi hem till mig och gjorde oss klara för att festa. Tillslut så åkte vi iallafall till plattan och gick på Softbar först sen då vi blev less att vara där så gick vi till Lobby, men först fick alla sig inte in så då gick vi en kort vända sen kom vi tillbaka och gick in iallafall.. Det SÖG där så alla blev opepp på livet så vi gick till t-centralen och hoppade på tunnelbanan till mörby men hoppade av på östermalmstorg och satt där lite för länge så jag hann bli kissnödig så jag hoppade av på karlaplan, lite för att spexa till vardagen lite. Gick och kissade på Vallhallavägen sen gick jag ner igen till tunnelbanan och väntade i 28 minuter på tåget som skulle ta mig hem.
Tillslut tog jag mig iallafall hem och alla andra var redan hemma. Så då jag kom hem så av någon anledning så kastade jag och ewe kläder över HELA lägenheten.
Imorse då vi vaknade så insåg vi att Josse aldrig hade kommit hem utan hon hade sovit hos robin, så vi klädde på oss och gick dit och skulle hämta henne, men icket.. hon öppnade inte dörren..
Jag och Ewe gick hem igen och jag drog täcket över huvudet i en timme sen skulle vi åka in till stan för att dom ville shoppa, sagt och gjort. Vi kom hem klockan 14,30 kanske..
Jag somnade direkt och dom andra städade och diskade.
Nu har vi fixat oss igen och vi har gått en rundvandring här hemma oxå så dom ska hitta överallt.. eller bara för att dom skulle få se :)
Nu börjar vi festa igen.
PZ

Talking to me to..

2010-11-19 @ 15:30:58
Permalink
Skellefteå
Kommentarer (1)
alldeles strax.. eller om en och en halv timme åker jag in till stan för att möta upp dessa två sepen från Skellefteå:
Ser fram emot en fartfylld helg med dessa två sepen :D
Nae, nu måste jag stoppa lunch i magen sen städa ihop lite från imorse :) pussvärlden

Beautiful here we go again..

2010-11-19 @ 10:37:06
Permalink
Allmänt
Kommentarer (0)
Godmorgon världen!
Nu har jag duschat och ätit frukost, ska snart fixa håret sen sminka mig.
Idag har jag endast IS sen klockan 17 tar jag bussen till stan för att möta upp Skellefteå-brudarna som kommer hit över helgen och ikväll är det party ;)
Näe nu ska jag nog spela lite..
skriver mer sen puss

bedbedbedbedbed

2010-11-19 @ 00:53:14
Permalink
Allmänt
Kommentarer (0)
Nu viker jag in mina åror för att förhoppningsvis få en god natts sömn motför vad jag fick natten till idag.
Och imorgon kommer bästaste tjejerna från Skellefteå :)
Längtar redan :D
pusshej sov gott världen

i wanna be looking in your eyes

2010-11-18 @ 13:31:26
Permalink
häst
Kommentarer (0)
Listan för alla tävlingsryttare

Hur började det:

1. På vilken klubb började du rida?
Kågedalens ryttarförening
2. Vem gjorde dig till den ryttare du är idag? haha Mamma(hennes positiva inställning), Emelie Åström, Annakarin, Anna Lundmark-Selin, Eva Lindström, Helene Canborn, Morre♥, Ella, Konvaljen och Dagge
3. Vilken häst har lärt dig mest? Moor Hill, Konvaljen, Dagge.. Listan kan göras lång
4. När började du tävla högre än klubbtävlingar? När jag var 14 kanske
5. Vilken häst har du mest placeringar med? Costner tror jag

Dressyr:
1. Vem är den mest utbildade häst du ridit?
Vet faktiskt inte, har inte tänkt på det. Lavant kanske
2. Vilken häst har du din högsta dressyr placering med? Coster, 203p. i LB:0 eller LB:3 kanske det var.. minns inte riktigt
3. Vad är det svåraste program du ridit? har ridit LA:3 tror jag mest på skoj. 
4. Vad tävlar du för klasser?
Just nu inga eftersom att jag inte har någon häst.
5. Vad har du tagit för placeringar i år?
Ingen..

Hoppning:
1. Vilken häst har du hoppat högsta enkelhindret med, vilken höjd?
Ingen aning faktiskt
2. Vilken häst har du hoppat högsta banan med, vilken höjd? Ingen aning faktiskt
3. Vad tävlar du för klasser? Inga för tillfället eftersom att jag inte har någon häst.
4. Vad har du tagit för placeringar i år? Eftersom att jag opererade mig så har jag inte tävlat något iår.. 
5. Vilken klubb föredrar du att tävla hos?
Vet inte..

Häst:
1. Vem är den hetaste hästen du ridit?
Kan ha varit min förra kanske
2. Vem är den starkaste hästen du ridit?
Dagge med tränsbett, utan tvekan
3. Vem är den minsta hästen du ridit?
Milli My, no doubt about that
4. Vem är den största hästen du ridit? Lavant kan nog vara den
5. Vem är den häst du tog grönakortet på? Pommac
6. Vem är den häst du tävlade först i dressyr? Goldman
7. Vem är den häst du tävlade först i hoppning? Goldman
8. Vem är den häst du tog din första placering med? Costner eller Goldman
9. Vem är den häst du tog din senaste placering med? Konvaljen faktiskt
10. Vilka hästar har du tävlat i lag med? ingen


Antingen eller:
Häst - Ponny
Båda tror jag
Dressyr - Hoppning
Hoppning
Utomhus tävling - Inomhus tävling
Utomhus ( är alltid så rädd att underlaget ska släppa inne)
Satsa för seger - Fis rida
Beror på hästen.
Säkerhetsväst - Utan
Den ligger bra på hyllan
Vitt schabrak - Personlig färg
Beror på
Ridstövlar - Chaps
Ridstövlar
Spilta - Box
Box
Spån - Halm
halm är trevligt
Räcke - Oxer
Beror på vad jag är på för humör.
Kompisar i hage - Ensam i hage
Kompisar i hagen
Sandbana -  Grusbana
Grusbana

Jag vänder om, än en gång.

2010-11-18 @ 12:59:47
Permalink
Allmänt
Kommentarer (0)
nu är man hemma från en heldag på skolan och måste bara säga att jag TOOOKlängtar tills imorgon då Evert och Chosé kommer :D
Måste städa lägenheten ikväll så det går vara här inne.. är ganska duktig på att stöka ner.. haha
Kom på nyss att jag måste ta mig till willys idag. Jag måste köpa en pärm som jag kan ha alla papper i så jag inte tappar bort några, för just nu är det papper utspritt över hela lägenheten.. :S
Tror att jag har tvättid idag också, men jag är inte säker kan vara imorgon också.
Nae nu måste jag plugga, har sjukt mycket som måste göras..
PUSS

If it makes you happy..

2010-11-17 @ 23:49:10
Permalink
träning
Kommentarer (0)
haha alltså vissa dagar skulle jag kunna göra vad som helst för att få skratta någon i ansiktet.. idag är det en sån dag btw..
Steg upp 9 imorse efter att ha snoozat 5 ggr.. var rätt skönt att snooza.. ska nog göra det imorgon oxå :)
Hade Prestationspsykologi imorse, det gick bra, jag somnade inte ! (Y)
Sen var det lunch och jag måste erkänna att det inte var lika goda mackor idag som det var igår.. Och imorgon är det PANNKAKOR♥
Efter lunchen hade vi Klassråd och jag har fortfarande inte fattat varför det alltid ska bli diskussioner på VARENDA JÄVLA LEKTION MED DENNA KLASS? ett bra svar sökes !
Sen gick jag hem och såg halva one tree hill sen åkte jag till stan och köpte några småsaker, inhandlade även lite mat. Då jag kom hem åt jag sen gick jag, dum som jag är, och tränade.. spydde sedan upp all mat också..att jag aldrig lär mig.
Somnade efter att jag hade spytt och sen har jag inte gjort så mke, eller sett ph tagit magmedicin och hämtat in posten :)
Nu måste jag ta en macka eller nått..
Puss

I wanna grow old with you.

2010-11-17 @ 08:49:43
Permalink
Allmänt
Kommentarer (0)
Godmorgon.
Nu har jag äntligen vaknat efter att ha snoozat typ 5 ggr.. Måste nog ta och stiga upp.. skolan börjar ju snart..
Idag är det mycket som ska hinnas..
Skriver sen puss :)

intervaller+cykling

2010-11-16 @ 19:06:43
Permalink
träning
Kommentarer (1)
Imorse cyklade jag typ 40 min innan frukost och nu har jag just kommit hem från gymmet igen.
Denna gång började jag med att värma upp på cykeln en kvart kanske sen sprang vi intervaller runt banan gjorde det kanske tio gånger med en minuts mellanrum.
Av någon konstig anledning så gör det inte ont i knäet men min fotled på vänster ben gör sig påmind hela tiden, måste hitta någon strech-övning så jag kanske kan strecha ut den så jag kan fortsätta springa.
Konditionen är inte på topp ännu men jag måste hålla det i bakhuvudet att jag nyss opererat knät och jag måste ta det lugnt då det gör ont. Mina halsmandlar var ju svullna igår morse så jag måste ta det lite lugnt nu så dom inte sväller igen.
Imorgon är det cykling på morgonen sen ska jag kanske köra intervaller igen på kvällen om inte Lisa vill följa med ut på en powerwalk.
Näe nu ska jag ta och duscha så jag kan se PH sen.
plussar iallafall på 2 timmar i träningsdagboken oxå :)
Cykeln som jag cyklat på idag ser ut såhär.
Den är mycket roligare än dom vanliga för denna vickar..

Finally home now..

2010-11-16 @ 14:16:51
Permalink
Allmänt
Kommentarer (0)
Efter en hel dag i skolan så är jag äntligen hemma.
Idag har vi haft idrottsledarskap och IT.
på ils:en så körde jag intervaller på träningscykeln och på IT:n spelade jag bubble shooter och klarade ut det två gånger i rad, dock blev jag så less sen så jag slutade spela det.
Ikväll är det PH sen vet jag inte riktigt vad som händer...
Skriver sen Puss

UPDATE: Det är ju hockey ju :D

Vad är det för en dag är det en vanlig dag nej det är...

2010-11-16 @ 08:45:02
Permalink
Skellefteå
Kommentarer (1)
Evert's födelsedag :D 
Grattis snuttan :)
Vi ses i helgen då jävlar :D ♥

dont be scared..

2010-11-15 @ 23:35:28
Permalink
Allmänt
Kommentarer (0)
Jag vet att det är svårt över telefon
men när jag har dig nära
vill du därifrån
jag vet att du har tänkt
men berätta hur du mår

so sick and tired of all the hate that you...

2010-11-15 @ 21:21:40
Permalink
Allmänt
Kommentarer (0)
Önskar att det fanns ett sånt där tåg, ett snabbt tåg som kunde ta mig till skellefteå på 2 timmar så jag kunde mysa med mamma, saknar henne så sjukt.
Bara av att höra ordet mamma så vänder det sig i magen och jag vill bara gråta. Shit, kan hon inte bara komma hit ett tag iallafall... typ en vecka eller bara över helgen.. MAMSEN♥
Jag vet att jag egentligen borde plugga.. får nog ta och börja då om jag ska bli klar någon gång.. haha fuck..
Har en massa uppgifter som ska in:
  • Prestationspsykologi om pelle, ludmilla och Jonte.
  • Idrotten i samhället om nånting som jag inte har börjat med än, tror det ska vara en sammanfattning.
Shit vad jag borde plugga :)
farmor är snällast i världen, hon satte pengar på mitt konto.. tack tack tack♥

Im all out..

2010-11-15 @ 18:15:50
Permalink
Allmänt
Kommentarer (0)
Fattar inte vart min energi har sprungit iväg.
Iallafall vaknade imorse och slet mig upp till skolan trots att kroppen inte ville, den ville sova vidare.
Hade Ils- teori på morgonen sen hade dom som ville egenträning. 
Halv ett till två hade vi Prestationspsykologi och sen hade vi religion och ärligt talat är jag chockad över att jag höll mig vaken hela lektionerna.
Egentligen skulle dom ha ringt från jobbet idag.. men det har dom inte gjort? jävla skit alltså..
Får åka dit imorgon om dom inte har hört av sig.

10 favoriter:
Färg:
brun eller röd
Mat: allt som inte innehåller pasta eller nudlar.
Band: ingen aning
Film: Listan kan göras lång
Bok: Twilight-böckerna
Sport: Ridning
Årstid: Sommar
Veckodag: fredag och lördag
Glassmak: Donkensglass + kolasås
Tid på dygnet: Partytime och Shoeshoppingtime

9 för tillfället:
Humör:
Trött
Smak: borde kanske vara en cigg.
kläder: Leggins, 8-tröjan, linne
Bakgrund: på datorn?
Nagellack: inget
Tid: 18,07
Omgivning: Lägenheten
Irritationsobjekt: Grannen

8 första:
Bästa vän: Klas tror jag det var
Screen name: whatta?
Husdjur: Elof (kanin)
Piercing: öronen
Förälskelse: haha kim kanske han hette
Musik: Ärligt talat så har jag fått offspring och Europe inprintat i min skalle.. 
Bil: En FET barbiebil
Kyss: Minns inte.

7 senaste:
Cigarett: För någon timme sen.
Mat: Mackor på skolan
Dryck: Vatten
Biltur: Oj, det var nog då vi åkte till Västertorp förra helgen kanske?
Kyss: Haha kiss and wont tell
Spelad låt: HAHAHA Legalize ganja.. 
TV-program: jag tror det var Ullared kanske.. 

6 har du någonsin:
Dejtat någon av dina bästa vänner:
nej
Brutit mot lagen: men ja
Blivit arresterad: Naerå
Badat naken: Ja i mamma och pappas jaquzzi bland annat.. 
Varit med på TV: Mina ben har iallafall
Kysst någon du inte känner: kan ha hänt ja.

5 nej tack:
Kläder:
rosa jeans
Mat: Räkor, den där äckliga skolmaten som var förra veckan.. Kräftor=bläää
Musik: opera
Dryck: Kaffe
Personlighetsdrag: dumdryg

4 saker:
Du gjorde igår kväll:
ingenting
Du kan höra just nu : musik
Du inte kan leva utan: min mamma
Du gör när du har tråkigt: städar och sover

3 personer:
Du kan berätta allt för:
mamma, evert.
Du tycker om: Mr.       
Du inte gillar: gud jesus och alla andra sånadär

2 val:
Kaffe eller te:
Te!
Vår eller höst: Vår!

1 önskan: Att det är juni snart.

Pumps från dinsko

2010-11-15 @ 15:36:48
Permalink
shoeoholic
Kommentarer (0)
Jag har hittat ett par skor som jag blev kär i direkt jag såg dom.
Dom är från Din Sko och kostar 399,- skulle lätt kunna köpa dom om det inte var dags för vinterväder.
Dom har 11 cm klack och finns i både svart och grått. Då jag provade dom så tyckte jag att dom var hårda, alltså sulan var hård och man kanske inte orkar festa i dessa skor men det skulle nog gå ha dom en hel dag iallafall.
Men snygga är dom iallafall och finns dom kvar till sommaren så ska jag lätt köpa dom.
dessa skor får 4 av 5 S

If I could turn back time...

2010-11-14 @ 20:15:48
Permalink
Skellefteå
Kommentarer (0)

Dont feel like dancing

2010-11-14 @ 14:23:30
Permalink
Skellefteå
Kommentarer (0)
Godmorgon!
Idag är det farsdag och jag är inte ens hemma hos min pappa, har pratat med honom i telefonen, men det hjälper inte så mycket..
Jag vill hem till Skellefteå, belive it or not.
Pratade med mr inatt, han fick mig iallafall på bättre tankar trots att han somnade med telefonen i handen..hjärtat..
har sovit jättedåligt eftersom att jag har grannar som lever om som en hel elefantskock..
Pratade med mamma idag också och det känns definitivt inte bättre.. Jag vill hem av en hel del olika anledningar..
Till helgen kommer Evert och chosé, ska bli kul att träffa dom, jag kanske inte längtar hem lika mycket efter att dom har varit här. Vi har en hel lista av saker som vi ska göra nästa helg, hoppas verkligen att vi hinner med allt!
jag skulle ut och gå nu men hann inte gå så långt så hände det värsta som jag mest fruktar..
Mina halsmandlar svall igen och jag kunde inte andas nästan, så jag gick hem och nu ligger jag i sängen och funderar på att sova igen.. Vet att jag borde egentligen vika tvätten och städa lite inne, men jag ids inte, jag får samla kraft och göra det ikväll eller så.
Näe nu ska jag sova och hoppas att jag inte längtar hem lika mycket då jag vaknar.
PZ

out burned..

2010-11-14 @ 00:20:11
Permalink
Skellefteå
Kommentarer (0)
Vet inte om jag nämnde det i inlägget som jag skrev för några timmar sedan men jag pratade med mamma idag och jag har haft så himla ont i magen idag. Hon tror att jag har magsår igen och jag hoppas för allt jag är värd att det inte är det, men jag tog iallafall medicinen när jag pratade med henne och det blev lite bättre fast inte bra. Orkar verkligen inte med en medicinkur till och en gastroskopi.
Undersökningen genomförs med ett gastroskop. Gastroskopet är en kamera i form av en lång böjlig slang med en diameter på cirka 1 centimeter. Med instrumentet kan man även suga rent, skölja med vatten och spänna ut mag-tarmkanalen med luft för att få bättre sikt. Kameran förmedlar en bild som läkaren kan se på en tv-skärm och kan på så sätt direkt se om det finns sjukliga förändringar som exempelvis magkatarr och glutenintolerans. Om inget visas direkt via tv-skärmen kan läkaren ta ett vävnadsprov från slemhinnan för mikroskopisk analys. En sådan provtagning är helt smärtfri.
Då jag var på Danderyds sist så sa dom att om det inte blev bra så skulle dom göra en gastroskopi för att de ska kunna se vad det är som pågår i min mage. Jag vill verkligen slippa detta och om det inte finns någon utväg så kommer jag troligtvis att hoppa av skolan, om jag blir av med magsåren det vill säga. Men nu kommer jag att äta som vanligt och träna som vanligt för att se om det blir värre och blir det inte det så kanske det bara är en inflammation. Håller tummarna att magen är på min sida nu, verkligen.
Fast jag kanske borde ringa till Danderyds ändå och berätta vad som hänt så de kan hjälpa mig. Man kan tydligen bli sjukskriven också om man har problem med magsår. PRECIS VAD JAG BEHÖVER OSV OSV OSV.. NOT..
Nae slutpratat om det, nu ska jag se dom 4 avsnitten av Dexter som jag har kvar.
Pusshej

Matsumoto shoes

2010-11-13 @ 23:52:16
Permalink
shoeoholic
Kommentarer (0)
Tänkte att jag kunde börja med min shoeoholic nu..
Som ni kanske vet så köpte jag ju ett par Matsumoto innan jag åkte hem till Skelltown så här kommer min åsikt om dessa skor.

Då jag såg dessa skor så föll jag pladask, jag skulle helt enkelt ha dom.
Jag tror seriöst att det är det bästa skoköp jag någonsin gjort.
Dom är sköna som stryk trots deras kilklack på 13,5cm sen är dom hur snygga som helst.
Jag valde att köpa ett par gråa dels för att jag inte har ett par gråa skor :O sen för att dom var snyggast.
Matsumoto finns i tre olika färger (bruna, svarta och gråa) och man kan köpa dom på nelly.com .
Så såg dom ut på internet.
Så såg dom ut när jag fick hem dom.
Dom är lite mörkare i verkligheten än på internet men jag älskar dom och jag har vanligtvis 37/38 (varierar från skor till skor.)
Men dessa är 37 och jag tycker ändå att dom är perfekta, hade nästan kunnat ha en 36 faktiskt.
Så dom här skorna ger jag 5 av 5 S !

do you feel better now as she falls to the ground?

2010-11-13 @ 21:51:30
Permalink
Allmänt
Kommentarer (0)
Vet inte riktigt vad jag ska skriva idag haha, sa ju att en bloggtorka var på g.
Nae men iaf vaknade jag av väckaren vid tio och hade fått ett sms av Hannis som ville gå på stan men vi skulle inte åka förrns typ vid 1 så då fortsatte jag sova och dum som jag är ställer jag klockan på halv ett och tror att jag kommer att hinna göra mig klar.. hann inte duscha och fixa håret.. så håret var bara en stor tjorv typ.. haha
Sen iallafall så tog vi 10 över 1 bussen hemifrån och åkte till ropsten sen tog vi norsborg tåget till skärholmen..Vi var där kanske typ 10 över två och då gick vi runt en hel del sen köpte jag en islatte.. den var god i början men sen var den inte god längre.. så den åkte i en soptunna.. Hej sara slösar 33 spänn på en islatte sen kastar hon bort halva..
Vi åt på donken också sen gick vi runt ett tag till och kollade på allt möjligt sen åkte vi hem..Vi fick ett gott skratt på tunnelbanan då en tjej på typ 3 år var jätte arg på sin mamma och hips vips säger hennes stora syster som kanske var 5 :
- Du får fan tåla att det blir mörkt.. eller aa nått sånt sa hon och jag och Hanna tittade på varandra och skrattade..
Tillslut var vi hemma och jag somnade i min säng.. som vanligt..
Ikväll har jag tvättat eftersom att jag typ inte hade några rena kläder.. Men nu har jag många ;)
Och nu ska jag gå till Sturis för att se barca spela..
Aja skriver mer sen.. har ju inte börjat med mitt att kommentera olika skor än.. dags att börja kanske..?
PZ

Samma gamla visa, men vet inte vad det är för låt

2010-11-12 @ 21:55:18
Permalink
Allmänt
Kommentarer (1)
jag vet, jag har världens bloggtorka på g.. Vet inte vad jag ska skriva om..
eftersom att jag ligger på latsidan och inte orkar träna så mycket som jag borde och jag lagar typ aldrig mat, jag är nästan aldrig ute så finns det inte så mycket att skriva om..
Kan bara komma med onödig information.. Som att mina pekfinger och långfinger naglar gick av igår på vänster handen.. blir tokig.. kan ju inte ha det så.. ha ha..
AJa men dom växer ut.. sakta men säkert..
jag som aldrig haft långa naglar har det nu.. helt sjukt hur handikappad man blir med korta naglar.. det är inte lika roligt att måla naglarna, nagellacket ser bara sjukt ut, Det är mke skönare att klia sig med långa naglar.. faktiskt :)
nu ska jag hålla tummarna att naglarna inte går av.. för då blir jag saaad..
Ikväll har jag inte gjort mycket.. eller jo, städat lite och diskat sen pratat med mamsen♥
Imorgon ska bw på 711 och köpa en iced cappucino.. :)
Nae nu ska jag ta och göra något vettigt.. typ leta papper.. eftersom att jag alltid tappar bort sånna.. hahah.. pz

Friday friday, dear friday.

2010-11-12 @ 14:52:25
Permalink
Allmänt
Kommentarer (0)
Förstår inte varför jag är så trött.
Gick hem halv tre från skolan idag fastän jag hade lektion till klockan fyra.
Anledningen till detta är att jag inte har tänkt ta skit från en och samma person. Den personen som anser att kvinnor är männens slavar.
Jag vet att jag ibland säger var jag tycker och det ska man göra, men att en person ska säga till mig vad jag får säga och inte är fan i mig inte rätt. Och från och med nu så kommer jag inte ta ett endaste skit till, säger han något går jag.. för jag kan inte lova att jag inte gör något drastiskt.. eller att jag säger något som jag kanske inte borde säga.
Just nu är jag sårad, känner mig kränkt av detta.
Over and out.

let me rock you like a rodeo..

2010-11-11 @ 22:37:30
Permalink
Allmänt
Kommentarer (0)
Dagen började med skola från halv tio till typ tio i två sen tog jag tio över två bussen till ropsten och tog tbanan därifrån till tcentralen sen gick jag runt där ute i kylan och kollade på skor i sinne tillslut kunde jag gå till jobbet och börja allvaret.. Slutade 19 och åkte hem direkt för att sedan lägga mig i sängen och inte göra någonting.. :)
Nu ska jag faktiskt tror jag.. om jag orkar... diska.. :S
hatar att diska.. :S
Kom på nyss att eftersom att rätt många tycker att jag har för mycket skor och att jag är shoeoholic så ska jag börja sitta och kommentera olika skor här på bloggen.. blir kul :D håll utkik :)
pz

carry me !

2010-11-11 @ 08:37:11
Permalink
Allmänt
Kommentarer (0)
Godmorgon mina vänner.. och icke vänner..
Jag är hur trött som helst så det kommer att komma många stavfel, men det får ni lida med..
Nu ska jag alldeles strax gå ner till gymmet och träna lite sen har vi nog PP(?) tror jag..
aja, nu måste jag nog stiga upp.. om jag ska komma i tid och ska ha hunnit äta före...whatever.. skriver sen.. PUss

I party like a rockstar look like moviestar play like an allstar and fuck like a pornstar

2010-11-09 @ 16:55:58
Permalink
Allmänt
Kommentarer (1)
Jamen då kör vi då..
Nu ska håret lockas både mitt och hannas sen ska sminket på och kläderna oxå.. sen kör vi :)
imorgon är jag bakis puss mamma

jag vet att jag inte fungerar utan dig.

2010-11-08 @ 19:01:30
Permalink
Allmänt
Kommentarer (0)
rubriken idag är från en av magnus wideskogs låtar.
vaknade imorse klockan halv 8 och sen tog jag hanna och nalini bussen till ropsten från rudboda för att sen ta tunnelbanan till östermalm sen mörby centrum, vi hoppade av vid danderyds sjukhus och väntade där på Leksand men coach hann före så då var vi 4 som väntade på Leksand. Tillslut kom Leksand, Lucas och Jonte och vi fick springa för att hinna med bussen till ehm.. vad det nu hette typ danderydsberg(?) sen gick vi till curlinghallen för att curla lite.. var hur roligt som helst och jag skulle lätt kunna göra det igen :) Klockan 11,30 slutade vi och då tog vi buss, tunnelbana och buss för att komma till skolan där vi hade typ 5 minuters lektion sen följde jag med skåne till matsalen så han skulle slippa äta själv sen gick jag hem och sov..Vaknade typ 20 över 5 och nu sitter jag här och funderar om jag orkar träna idag eller om jag ska vara åskådare åt sture.. haha..Blir nog så att jag tränar ändå i slutändan.. haha
Igår Impuls bokade jag en flygbiljett till Skellefteå vid jul.. Men när det blir säger jag inte för denna gång ska mamma bli mer överraskad :)
och nu ska jag gå till sture pusshej!

I still wish you the best and I fuck you !

2010-11-07 @ 23:06:54
Permalink
Allmänt
Kommentarer (0)
Sista dagen på lovet och vad gör jag? Jo, jag går och duschar och byter stavar i mina piercingar :)
Sen ska jag sova för imorgon är det uppställning 08,09 vid bussen... HATE
Är det värt att slösa tid på en människa som inte slösar tid tillbaks? nae..
Så därför ska jag fortsätta prata med abc sen sova pusssss

Hahahahahahahahahahahaha O är så söt! Idag...

2010-11-07 @ 15:18:10
Permalink
Allmänt
Kommentarer (0)

Hahahahahahahahahahahaha O är så söt! Idag så bestämde vi att jag fyller år idag så vi åkte till västertorp och köpte tårta så det skulle gå ha ballongfest...då frågar Mia olivia om vi ska ha kalaståget då vi ska äta tårta och olivia svarar ja sen frågar olivia mig hur gammal jag bli och jag svarar 19. Då säger Olivia: men har vi några nittor mamma? Och alla börjar skratta sen säger Mia nae Olivia vi har ju inte det. Då säger olivia att jag kan få ha en annan siffra på kalaståget. Det blev dock ingen siffra...men tårtan var god iallafall:) nu är jag påväg hem igen dock så missar jag nog bosön bussen så jag måste gå från rudboda och det är ISKALLT ute.... Pz


Mobilblogggggggggggggggggg Sitter på tbana...

2010-11-07 @ 11:44:13
Permalink
Allmänt
Kommentarer (0)

Mobilblogggggggggggggggggg Sitter på tbanan nu påväg till barnen för att leka lite:) ringde dit nyss och dom var visst ute och matade fåglar:) ikväll lovar jag att det kommer en tio sanningar om mig, var ju ett tag sen jag bjöd på en sån...så ikväll smäller det. Ska också gå till robin för att hämta en grej som jag ska ha på tisdag, men vad det är säger jag inte men bilder kommer nog på onsdag:) Imorgon ska vi tydligen spela(?) curling i danderyd tror jag det var. Vi hörs sen Pz


you want to be like your father..

2010-11-07 @ 09:09:21
Permalink
Allmänt
Kommentarer (0)
Guuuud vilken migrän jag fick igår då jag kom hem, kunde inte ens titta för att det gjorde så ont i huvudet..
Inatt har jag tydligen varit arg för att jag hade jätte ont i käkarna när jag vaknade och det brukar vara så när jag drömt en dröm där jag varit tvungen att vara arg.. ha ha..
Idag ska jag börja med att åka till AB och vara med barnen som jag har saknat sååååå sen ikväll kommer jag hem igen kan bli så att jag åker hem tidigare också, beror på hur mycket energi jag har,,
Aja nu ska jag sova i någon timme till
PZ

put the record on..

2010-11-06 @ 19:28:47
Permalink
Allmänt
Kommentarer (0)
guuud vad jag är trött.. men jag vet att jag måste plugga....
Jag vill sova nu och det värsta är att jag vet att om jag somnar nu så kommer jag att sova gott.. fan.. aja sover ett tag sen plugga.. haha
PZ

skulle ha publiserats 12,30

2010-11-06 @ 16:08:44
Permalink
Allmänt
Kommentarer (0)
Var skönt att landa i Stockholm efter att ha spenderat tio dagar i Skellefteå. Har skanat alla och ikväll hoppas vi på party,  får se hur många som är på dock..
Gårkvällen spenderades med Pär, Olke, Markus, Jocke, Matte och Therese hemma hos Pär. Hade ju tur iallafall att jag hann träffa honom innan jag skulle åka hem igen eftersom att sist så slutade det ju inte så bra för vi bråkar fortfarande som 10åringar.
Just nu sitter jag på Arlanda och väntar på att Robins flyg ska landa så vi kan åka hem någongång. Jag längtar sååå efter mina myspojkar, ni vet vilka ni är!
Sitter och lyssnar på musik samtidigt som jag väntar och jag måste erkänna att fastän jag bara suttit här tjugo minuter typ. Tittar upp på den stora tavlan och ser att hans flyg är försenat med en kvart.. PUST..
Samtidigt är det kul att sitta och titta på alla möjliga folk som går förbi, bussar som kör förbi i hopp om att någon ska stiga på.
Jag har fortfarande inte förstått varför man blir så trött av att resa, jag är helt död...
Har sjukt ont i halsmandlarna också, bara det inte är halsfluss så är jag nöjd.
Halsflussen tar verkligen död på all energi och all lust att göra någonting, sen kan man ju inte äta heller eftersom att halsmandlarna är så svullna då..
Nu är det bara 45 minuter kvar tills flyget landar.. Jippie.. eller...
Fattar inte varför hans flyg inte kunde landa samtidigt som mitt... Aja.. jag överlever.. tror jag.... ha ha ha
Imorse skjutsade mamma och pappa mig till flyget, men ärligt talat det tog emot att lämna mamma med tårar i ögonen, tror hon kommer att sakna mitt humör och mina humörsvängningar.. hahah love you<3
Får se om jag åker dit till jul, beeror ju faktiskt på om jag har råd eller inte.. Pengar är alltid ett problem även för dom som har mycket pengar.. några miljoner menar jag då.. hahah
aja nu ska jag ut och röka, måste köpa cigg på 7eleven oxå.. haha.. PUSSSSSSSSS
Var skönt att landa i Stockholm efter att ha spenderat tio dagar i Skellefteå. Har skanat alla och ikväll hoppas vi på party,  får se hur många som är på dock..
Gårkvällen spenderades med Pär, Olke, Markus, Jocke, Matte och Therese hemma hos Pär. Hade ju tur iallafall att jag hann träffa honom innan jag skulle åka hem igen eftersom att sist så slutade det ju inte så bra för vi bråkar fortfarande som 10åringar.
Just nu sitter jag på Arlanda och väntar på att Robins flyg ska landa så vi kan åka hem någongång. Jag längtar sååå efter mina myspojkar, ni vet vilka ni är!
Sitter och lyssnar på musik samtidigt som jag väntar och jag måste erkänna att fastän jag bara suttit här tjugo minuter typ. Tittar upp på den stora tavlan och ser att hans flyg är försenat med en kvart.. PUST..
Samtidigt är det kul att sitta och titta på alla möjliga folk som går förbi, bussar som kör förbi i hopp om att någon ska stiga på.
Jag har fortfarande inte förstått varför man blir så trött av att resa, jag är helt död...
Har sjukt ont i halsmandlarna också, bara det inte är halsfluss så är jag nöjd.
Halsflussen tar verkligen död på all energi och all lust att göra någonting, sen kan man ju inte äta heller eftersom att halsmandlarna är så svullna då..
Nu är det bara 45 minuter kvar tills flyget landar.. Jippie.. eller...
Fattar inte varför hans flyg inte kunde landa samtidigt som mitt... Aja.. jag överlever.. tror jag.... ha ha ha
Imorse skjutsade mamma och pappa mig till flyget, men ärligt talat det tog emot att lämna mamma med tårar i ögonen, tror hon kommer att sakna mitt humör och mina humörsvängningar.. hahah love you<3
Får se om jag åker dit till jul, beeror ju faktiskt på om jag har råd eller inte.. Pengar är alltid ett problem även för dom som har mycket pengar.. några miljoner menar jag då.. hahah
aja nu ska jag ut och röka, måste köpa cigg på 7eleven oxå.. haha.. PUSSSSSSSSS

Look inside..

2010-11-05 @ 18:51:18
Permalink
Allmänt
Kommentarer (1)
Samma låt spelas i min hjärna som på datorn, runt runt runt går den. Mitt rum hos mor och far är fortfarande lika stökigt som när jag flyttade, ingen orkar ta sig an utmaningen att städa det. Sneglar på resväskan som jag har vägt och den väger hela 16kilo med kläder. Skorna har jag packat ner i mitt handbagage för att alkoholen tog för stor plats i mitt hjärta eller i resväskan. Katten får stanna i Skellefteå, han rymdes inte, synd Mårrte.
Imorgon lyfter flygplanet som ska ta mig hem. Hem till min säng. Hem till mitt nya liv. Jag känner sveket komma krypande i min mage, men nu ska jag lämna den personen eller dom personerna bakom mig och blicka ut över mitt liv, som det otroligt ironiska människa jag är.
Vet att min mor inte vill att jag ska åka hem, men jag måste.
Min far däremot, jag tror han känner lättnad.
Bilen står i garaget och vill ut på en sväng, eller en lång sväng kanske för att nöta ut sina däck eller för att låta min hjärna komma tillbaka till den tiden då jag fortfarande bodde i Skellefteå. Lugn bilen, du ska få åka ut på en vända.
Men först väntar jag på att telefonen ska skrika ut sin vidriga ringsignal för att jag sedan ska kunna dra på knappen svara. Folk är så otroligt sega nu för tiden.
PZ

It's gettin late time to say goodbye

2010-11-05 @ 16:52:02
Permalink
Allmänt
Kommentarer (0)
Hade en väldigt osmaklig dröm inatt..
Eller osmaklig och osmaklig.. det var den inte, bara obehaglig till tusen..
Drömde om en person och jag och denne person sa upp kontakten för ett tag sen.. något år eller så..
och vad HAN gjorde i min dröm har jag frågat mig själv hela dagen. Så, VAD GJORDE DU DÄR?
haha
aja skit i drömmen den var sjuk.. haha
Idag var jag ju och fikade med kusinen sen gick vi på stan och bankkortet sa use me use me igen.. denna gången blev det inte så dyrt.. men ändå.. jävla bankkort alltså.. ahaha
Nu har jag packat in alla mina öl i tidningspapper och plastpåsar och tryckt ner dom i resväskan.. så nu ska dom fan inte gå sönder och spriten fick byta från glas till plast.. så den kommer inte att fara ut iallafall.. och gör den det så kommer jag att bli tvungen att tvätta direkt jag kommer hem för vem vill gå runt och lukta sprit.. hahah
imorgon åker jag hem.. ingen kan förstå hur skönt det känns :)
Ikväll blir det nog mys med pysen eller pysarna.. vore nice att bowla för att jag kan inte festa för jag ska INTE vara bakis på flygplanet :)
aja nu måste jag pysa.. Peace

Please dont stay in touch........ Är påväg...

2010-11-05 @ 10:38:45
Permalink
Allmänt
Kommentarer (0)

Please dont stay in touch........ Är påväg till stan för att ta en fika med min underbara kusin Linn sen måste jag gå på Apoteket och köpa en ny bepanthen till min tatuering eftersom att den andra tuben gick sönder igår och jag vill inte ha bepanthen hela Jackfickan:)


From corner to corner

2010-11-04 @ 16:30:32
Permalink
Allmänt
Kommentarer (0)
Idag har jag varit på stan kom hem med en ny stav och 3 nya kulor till tungan, en halsduk, en stickad tröja och ett linne som jag ska ha på hallåvin som det så "fint" heter och stavas.
Ikväll är det hockey hos farmor och farfar :)
Idag har det börjat släppa skorpor från tatueringen.. vilket är bra.. för den har läkt jättebra och jättefint :) tänk snart får jag se hur det ser ut under skorporna, det är självklart inga skorpor som man köper på ica jag snackar om.. ha ha ha.. luuuring.
Imorgon ska jag fika med kusin, packa, tvätta och städa
Nae nu ska jag fortsätta se sos gute :)
PZ

boooring

2010-11-04 @ 11:34:20
Permalink
Allmänt
Kommentarer (0)
1. Har du ett par rosa string? har jag säkert.. 
2. Vem var den senaste du pussade? what happens in skellefteå stays in skellefteå
3. Vad har du för bhstorlek ? spelar det någon roll eller
4. Trivs du med det? men nä
5. Hur många killars telefonnummer har du inlagt i din mobil? hahaa.. ingenaning..
7. Vad gjorde du inatt? sovde
8. Och i förrgår natt? sovde
9. Vad gör du innan du ska sova? borstar tänderna och klär av mig
10. Kan du prata med din mamma om allt? nej
11. Hade du berättat för dina föräldrar om du blivit gravid? jaa?
12. Har du varit gravid? nej
13. Hade du blivit glad om din pojkvän friat till dig? ha ha no comment
14. Choklad eller glass? choklad, tål inte glass
15. Push-up eller T-shirtbh? Push-up
16. String eller hipsters? både och
17. klackskor eller gymnastikskor? klackskor
18. Kjol/klänning eller jeans? jeans utan tvekan

TIO FAKTA
1. Hemstad/ort skellefteå
2. Hårfärg rött
3. Längd 168
4. Frisyr tjorvigt
5. Ögonfärg väldigt blå
6. Skostorlek 37/38
7. Humör trött
8. Vänster eller högerhänt högerrr, men kan skriva med båda och använder alltid båda

TIO SAKER OM DITT LIV

1. Har du nånsin varit kär? ja
2. Tror du på kärlek? vettefan alltså
3. Har du gjort något inom kärleken som du verkligen ångrar? verkligen
4. Har du någonsin fått ditt hjärta krossat? i have
5. Har du någon gång krossat någon annans hjärta? i have
6. Har du nånsin blivit kär i din bästa vän? nej
7. Har du nånsin älskat någon utan att tala om de för honom? i have
8. Är du rädd för att starta ett förhållande med någon? har hänt
9. Har du nånsin haft en hemlig beundrare? i have
10. Tror du på kärlek vid första ögonkasstet? vet inte..

TIO SAKER
1. Kärlek eller pengar? kärlek
2. cider eller öl? ehm blir nog båda.. 
3. Dag eller natt? både och
4. One night stand eller förhållande? förhållande
5. Tv eller internet? internet
6. Pepsi eller cola? Cola
7. Vild fest eller romantisk hemmakväll? fest fest sen kanske romantisk hemmakväll
8. Färgfoto eller svartvita? bådeoch
9. Telefonkontakt eller face to face? face to face utan tvekan
10. Bilddagboken eller myspace? ingetavdet

HAR DU
1. Har du nånsin blivet upptäckt när du smitit ut? nej, jag är bra på det
2. Har du nånsin viljat ta livet av dig? har väl hänt.
3. Har du nånsin gjort något du ångrar? ja ovanstående fråga.
4. Har du hoppat bungy jump? nope
5. Har du nånsin varit med i en olycka? yes några gånger ja.. 
6. Har du nånsin ätit en hel tårta? hahaha verkligen inte
7. Har du nånsin önskat att någon ska göra sig riktigt illa? haha whaaaat?
8. Har du nånsin gått på bio ensam? nej
9. Har du nånsin gillat någon utan att de vart ömsesidigt? sarusaru?
10. Har du nånsin tyckt att världen är super? donno

KÄNSLOR
1. Saknar du någon just nu? I do
2. Är du glad? nej vill hem
3. Är du fundersam? vad?
4. Är du uttråkad? jajemen
5. Är du tysk? nej
7. Är du italienare? nej
8. Är du fransk? nej
9. Är dina föräldrar fortfarande gifta? nej har aldrig varit heller jag är ett syndar-barn

OM DIG
1. Hur mycket är klockan just nu? 11,28
2. Namn? Sara Marie Backlund Viklund
3. Vart bor du? Stockholm 
4. Hur många barn vill du ha? två kanske, 
5. Vill du gifta dig? ja kanske
6. Rullar du spaghettin eller skär du den? skär
7. Har du ätit sushi? nej
8. Favoritglass? Äter typ aldrig glass men tiptop är sjuk
9. Hur många olika sorters flingor har du i köksskåpet? jag har bara mûsli
10. Har du någonsin ljugit för dina föräldrar? haha japp
11. Har dina föräldrar sagt att dom älskar dig? they used to
12. Har du syskon? inga riktiga
13. Har du ljugit på någon fråga? nej
14. Har dina föräldrar ljugit för dig? they have
15. Har du varit full den här månaden? ja för full oxå
16. Har du redan tröttnat på dom här frågorna? jajemen
17. Har du borstat tänderna den senaste timmen? jajemen
18. Har du pussat någon som är fyra år äldre? jaja.. 
19. Har du haft sex med någon som är tre år äldre? jajemen
20. Har du haft ett förhållande med någon som är fyra år äldre? nej tacka fan för det.. 

FYRA GREJER
1. Har du någonsin blivit jagad av polisen? har hänt.. 
2. Har du en hund? japp.. 
3. Sover du helst själv eller med någon? hatar att sova själv.
4. Tror du på spöken? jajemen

SKULLE DU
1. Skulle du vilja vara längre? jo
2. Skulle du vilja väga mer? verkligen inte 
3. Skulle du vilja ha sex nu? jajemen
4. Skulle du vilja dricka dig full nu? typ.. 

KAN DU
1. Kan du röra på öronen? jag kan röra mig själv på öronen
2. Kan du slicka dig på näsan? Att jag kan !
3. Kan du kolla i kors med ögonen? japp
4. Kan dina föräldrar lita på dig? dom borde inte göra det iaf.
5. Kan du låta bli att prata på 4 timmar? klart jag kan.. 
6. Kan du va på en fest utan att dricka? jo fast det är tråkigt.
7. Kan dina vänner lita på dig? jadå
8. Kan du tänka att pierca dig i naveln? I've already done that
9. Kan du suga? ha ha ha
10. Kan du låta bli att spendera pengar i en affär om du har pengar? ja klart jag kan..*himlar med ögonen*

VEM
1. Vem älskar du? Mårten my love :)
2. Vem kan berätta allt för dig? dom som känner för det
3. Vem vill du bli full med? min kära klass ♥

I pick the world up and I will drop it..

2010-11-04 @ 11:05:57
Permalink
Allmänt
Kommentarer (0)
Vaknade imorse med världens träningsvärk men har det stoppat mig förut? nej, så jag har kört lite mage nu på morgonen och ska snart bege mig in mot stan och hoppas att jag kommer hem med någonting i klädväg !
Varför köper jag kläder hela tiden men använder dom aldrig.. borde köpa ett par pumps också.. Får se vad jag hittar och om det rymms i resväskan.. har redan 5 par skor som ska med hem igen.. herregud.. tror att väskorna blir överfulla :)
Måste tvätta imorgon och packa dessutom.. i sista sekund IGEN.. hahaha
Jag har kommit på att jag har lite för mycket tankar i huvudet om vad jag ska göra och inte och sen har jag kanske lite för många järn i elden samtidigt..Aja får ta tag i det sen..
Nu måste jag gå och duscha.. stan idag på dagen hockey ikväll och packning och tvättning imorgon :) pz

babylove your my babylove..

2010-11-03 @ 22:31:44
Permalink
Allmänt
Kommentarer (0)
Rubriken har ingenting med inlägget att göra !

Ikväll har jag varit på hoppträning för Anna Selin Lundmark och jag red Viljenko..  det var kul men jag har inte riktigt kvar mina ridmuskler känner jag.... I sommar måste jag hitta en häst alltså..
Har hunnit prata med världens bästa Lisa också och hon påminner mig hur riktiga kompisar ska vara.. dom ska vara som hon !
Hon är en stjärna!
Nae nu ska jag se Ph sen sova får dock se vad morgondagen bjuder på :)
PZ

one single touch from you I'm gone..

2010-11-03 @ 09:52:20
Permalink
Allmänt
Kommentarer (0)
Saknar mitt stockholm, saknar mitt älskade Lidingö, saknar min säng och min lägenhet, saknar mina kompisar.. vill hem..
Igår var jag med Ewert på dagen och vi gick på stan sen tog vi mammas bil hem till henne:)
På kvällen var det hockey hos farmor så då var jag där sen åkte jag hem och satt framför datorn och försökte få tiden att gå.. Just nu vill jag att det ska vara fredag så jag får åka hem..
Nu ska jag alldeles strax kolla på Gossip girl, one tree hill och two and a half men sen måste måste måste jag ta på mig träningskläderna och ut och träna :)
men först kommer en tio sanningar:
1. Jag kan lyssna på en låt två gånger sen kan jag den utantill.
2. Jag har hållit på med hästar hela mitt liv.
3. Jag är livrädd för daggmaskar.
4. Jag hatar fötter.
5. Jag är allergisk mot det mesta.
6. Jag tycker att det är kul att tattuera sig.
7. En av mina tatueringar har jag gjort bara för skojsskull.
8. Jag har sett alla avsnitt av One tree hill från säsong 1 till säsong 8 avsnitt 7.
9. Jag hatar snö.
10. Jag kan dricka sprit men jag blir väldigt odräglig ibland.
Så njut av dessa nu tills jag skriver igen.. pz

Tio sanningar om mig som ni inte visste..

2010-11-02 @ 15:43:47
Permalink
Allmänt
Kommentarer (0)
Tänkte att jag kanske ska börja dra en 10 sanningar om mig själv.. för skojsskull.. här kommer dom tio första:
  1. Jag har världens sämsta minne.
  2. Jag hatar då folk blir sura men inte säger varför.
  3. Jag får svårt att sova då jag är kär.
  4. Ibland tänker jag mer än vad jag handlar.
  5. Egentligen är jag väldigt känslosam av mig.
  6. Jag ödslar ofta tid på oviktiga saker.
  7. Jag har gjort väldigt många snedsteg i mitt liv som jag fått ångra.
  8. Jag slösar för mycket pengar på onödiga saker.
  9. Jag älskar att färga håret.
  10. När jag mår dåligt i huvudet blir jag frånvarande.
Såå enjoy! Imorgon kommer kanske 10 nya sanningar :)

Ja. Jag visste sen förut att jag kunde läg...

2010-11-02 @ 08:50:01
Permalink
Allmänt
Kommentarer (0)

Ja. Jag visste sen förut att jag kunde lägga saker på olika ställen när jag var full...men seriöst snusdosor i tvättmaskinen...har det gått för långt då?


really really really do miss you..

2010-11-01 @ 22:34:41
Permalink
Allmänt
Kommentarer (0)
Nu har jag bara några dagar kvar att spendera här i Skellefteå och det ska jag göra med världens bästa tjejkompisar !
Pratade med Lisa idag och förhoppningsvis kommer hon hem samma dag som mig, så då kan vi laga mat och prata en massa om vad vi gjort på lovet, sen blir det säkert plugg också eftersom att någon (läs JAG) glömde mina papper hemma i lägenheten så jag kan inte plugga här i Skellefteå.
Ovanligt att jag förtränger något.
Nu ikväll så har jag och mamma varit ute och tävlat vem som hann runt byn först och gissa vem som vann, joo jag :)
Sen pratade jag lite med Evert också, hon har körlektion imorgon sen ska vi shoppa lite... som vanligt när det gäller mig ;)
Frågan är bara hur jag ska ha tid att hinna sova ut.. Till och med farmor såg att jag fortfarande var sliten sen helgen, ovanligt nog så är det sant, fattar inte vad som har hänt, jag brukar aldrig bli bakis, men nu kan det hålla i sig i flera dagar.
ha ha ha.. skrattar bara då jag ser denna bild.. Lilllördag kör vi då igen eller?
peaceeeeeee

keno är nog världens mest onödigaste program

2010-11-01 @ 19:05:41
Permalink
Allmänt
Kommentarer (1)
Sitter hemma hos mamma och pappa och tittar på tv:n samtidigt som jag bloggar.
Idag har jag fått min present av farmor och farfar som var...*trumvirlvel* En valfri sak hos frisör.. jag färgade håret, det blev bra faktiskt.. men vääääääääääääääldigt mycket av en färg, ganska skarp dessutom..
Imorgon ska jag hinna vara med ewe och hinna luncha med M.. det kommer att gå... tror jag... haha.. annars får jag nog klona mig själv.. eller ställa in lunchen.. måste hinna träna imorgon också fastän jag har haft hur ont som helst i knät idag sen har jag fortfarande ont där jag har min bristning i senan som dom skar av under operationen.. det var ju inte meningen att jag skulle sparka så hårt att det skulle bli en bristning i den.. har ju egentligen träningsförbud men.. what ever.. lite springning kan inte göra någon skada..
Tror jag ska messa M och be han hämta mig hos mamma och pappa imorgon.. då slipper jag åka buss :) eller så får mamma samåka med pappa så jag får ha en bil.. :)
aja nu svamlar jag bara.. cigg nu fred ut..

i had a dream a song to sing..

2010-11-01 @ 07:57:43
Permalink
Allmänt
Kommentarer (0)
Var tvungen att stiga upp tidigt idag eftersom att jag vaknade av att plasten halkade runt som bara den.. och mycket möjligt, det hade blödigt och åkt ut överskottsfärg ur min kära vän, så jag gick upp och tvättade bort slemmet och nu ligger jag i sängen med datorn i knäet samtidigt som jag väntar på att min vän ska torka.. och min vän är såklart min----->NY ifyllda tatuering :D
Nästa gång ska vi bara köra med linern för att fixa till spetsarna osv.. men den blev ju bättre nu än förut :) pz

RSS 2.0